✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
    Filters
    Instellingen
    Zoek
    RSS

    Blog berichten van '2018' 'september'

    0 NIEUW Brievenbuspakketje van de bouwmarkt gratis verzonden vanaf €15!

    Vanaf nu is het mogelijk om op Bouwsales.nl je bestelling in een brievenbuspakketje te laten bezorgen, deze pakketjes worden gratis verzonden voor bestellingen vanaf €15,-! Hoe dat precies zit en wat de voordelen zijn van een brievenbuspakketje lees je hier in dit blog.

    Deur-preventieprofielen, van anti-inbraak tot brandwerend
    0 Deur-preventieprofielen, van anti-inbraak tot brandwerend

    In dit blog lees je alles over de verschillen soorten preventieprofielen voor deuren die je kunt bestellen op Bouwsales.nl. Het assortiment is zeer ruim, van anti-inbraak profiel en anti-vingerknel profiel tot brandvertragende- en hoekbeschermingsdeurprofielen.

    Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen voor het klussen? Aankoopgids op Bouwsales.nl
    0 Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen voor het klussen? Aankoopgids op Bouwsales.nl

    In dit blog lees je alles wat je moet weten over de verschillende soorten persoonlijke beschermingsmiddelen voor het klussen. Bij persoonlijke beschermingsmiddelen draait het niet alleen om veiligheid maar ook om comfort, in dit blog lees je waar je op moet letten als je bijvoorbeeld nieuwe werkschoenen wilt aanschaffen.

    Veiligheids deurbeslag kopen? Lees eerst deze keuzehulp
    0 Veiligheids deurbeslag kopen? Lees eerst deze keuzehulp

    Wat is nou precies veiligheidsdeurbeslag? Je zult het wel voorbij zien komen, allerlei veiligheidsgarnituren, veiligheidslangschilden en veiligheidskortschilden. Maar wat maakt deze producten nou zo veilig? In dit blog gaan we verder in op de verschillen tussen gewoon deurbeslag en veiligheidsdeurbeslag. Zo weet je zeker dat je de artikelen bestelt die volledig aansluiten op jouw wensen.

    Uitleg over bommerscharnieren, een bijzonder type deurveerscharnier
    0 Uitleg over bommerscharnieren, een bijzonder type deurveerscharnier

    Bommerscharnieren, de naam zegt je misschien niets, maar als je dit blog hebt gelezen is de kans groot dat je je een deur kan herinneren waarbij bommerscharnieren gebruikt zijn. In feite is dit type scharnier een soort deurveerscharnier. Wat dit product precies doet, welke varianten er zijn en waar je aan moet denken voor dat je een bommerscharnier bestelt op Bouwsales.nl lees je hier!

    0 Vijlen kopen? - Lees hier welke vijl geschikt is voor jouw klus

    Vijlen zijn er in heel veel verschillende varianten. Zo heb je bijvoorbeeld metaalvijlen en houtvijlen, maar vijlen hebben ook verschillende vormen. Zo heb je ronde vijlen, blokvijlen, vierkante vijlen, en nog veel meer... Bouwsales.nl kan goed begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom leggen we in dit blog uit wat de verschillen zijn tussen deze vijlen en waar je aan moet denken voordat je een vijl bestelt bij deze online bouwmarkt!

    0 Meubelbeslag online bestellen? Bekijk ons assortiment

    Meubelbeslag bestel je voordelig en snel op Bouwsales.nl. In dit blog lees je meer over de soorten meubelbeslag die je in ons assortiment kan vinden. Ook zetten we alle populaire meubelbeslag artikelen op een rijtje die vaak online besteld worden door de klanten van Bouwsales.nl.

    0 De bouwmarkt in de buurt

    Op zoek naar een bouwmarkt in de buurt? Zoek niet verder, een bouwmarkt die net zo dicht bij is als Bouwsales.nl zul je niet vinden! In dit blog lees je waarom...

    Spax schroeven online bestellen?
    0 Spax schroeven online bestellen?

    Bestel jouw Spax schroeven bij de online bouwmarkt die altijd sale heeft! Een goedkopere online bouwmarkt dan Bouwsales.nl is lastig te vinden. Al helemaal als je je bedenkt dat Bouwsales.nl alleen topmerken verkoopt zoals Spax.

    De voordeligste online Ijzerwaren winkel!
    0 De voordeligste online Ijzerwaren winkel!

    Bouwsales.nl is met recht een online ijzerwarenwinkel te noemen. Met ruim 30.000 artikelen in het assortiment gericht op bouwen en klussen is er voor ieder wat wils. Of je nou een professional of een doe-het-zelver bent, bij de online ijzerwarenwinkel bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor jouw klus! In dit blog beschrijven we wat je zoal kan vinden in deze online ijzerwarenwebshop.

    Koekje erbij?

    Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze website. Indien u op “Accepteren” klikt, gaat u daarmee akkoord. Bekijk ons cookiebeleid.

    Accepteren