✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
    Filters
    Instellingen
    Zoek

    Deurkrukken

    Wil je een deurkruk kopen?

    Wil je een deurkruk kopen? Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alles wat te maken heeft met deurkrukken. Je vindt niet alleen het meest exclusieve assortiment deurkrukken met een verrassend mooie uitstraling, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


    Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment deurbeslag? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

    Sierlijke deurkrukken bij Bouwsales.nl exclusief en mooi in uitstraling

    Het assortiment deurkrukken biedt vele soorten deurkrukken van AXA om te monteren op jouw deur. Het assortiment AXA deurkrukken bevat verschillende uitvoeringen, modellen, types en kleuren. Met het filter op deze pagina vind je snel de gewenste deurkruk. De exclusieve mooie uitstraling misstaat zeker niet in landelijke, industriële of klassieke interieurs en woningen en maken het mogelijk om de deuren volledig op het interieur en de woning aan te laten sluiten. Natuurlijk staat de kwaliteit bij deze AXA deurkrukken centraal in de goede werking van het product.

    Deurkrukken bestellen op Bouwsales.nl

    Als je een deurkruk online wilt bestellen op Bouwsales.nl adviseren wij om de specificaties van het betreffende schuifdeursysteem goed te lezen. Hier staat onder andere duidelijk in voor welke deurdikte de deurkruk geschikt is. Zo weet je zeker dat de montage succesvol zal eindigen. Wel zo handig. In de productomschrijving van de betreffende deurkruk staat wat geleverd wordt bij je bestelling. Mocht jouw deurbeslag toch nog niet compleet zijn, kijk dan eens bij onze deurbeslag toebehoren, deuropvangbeugels, deurbuffers en meer. Ook daarvoor ben je namelijk bij ons aan het juiste adres.

    Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers

    Toon als Tabel Lijst
    Sorteren op
    Tonen per pagina

    Ami deurkruk 332 dd40mm zwart

    1307310
    € 14,48 incl. BTW paar incl. BTW
    Pijl Prijs per paar

    -

    Ami deurkruk 332/125 dd40mm zwart

    1307312
    € 24,76 incl. BTW paar incl. BTW
    Pijl Prijs per paar

    -

    Ami deurkruk 332/125 dd56mm zwart

    1307313
    € 26,91 incl. BTW paar incl. BTW
    Pijl Prijs per paar

    Levertijd: Leverdatum onbekend

    Ami deurkruk 332t dd56mm zwart

    1307311
    € 16,64 incl. BTW paar incl. BTW
    Pijl Prijs per paar

    Levertijd: Leverdatum onbekend

    Ami deurkruk 356 dd40mm zwart

    1307316
    € 25,99 incl. BTW paar incl. BTW
    Pijl Prijs per paar

    -

    Ami deurkruk 356 dd56mm zwart

    1307317
    € 28,14 incl. BTW paar incl. BTW
    Pijl Prijs per paar

    Levertijd: Leverdatum onbekend

    Deurkrukken

    Filter by:

    Clear All
    Min: € 3,00 Max: € 72,00
    3 72

    Koekje erbij?

    Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze website. Indien u op “Accepteren” klikt, gaat u daarmee akkoord. Bekijk ons cookiebeleid.

    Accepteren