✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
    Filters
    Instellingen
    Zoek

    FrameFitter -Afhangen deuren

    FrameFitter voor het afhangen van deuren

    In deze promotievideo wordt in een kleine 3 minuten duidelijk gemaakt waarom de FrameFitter zo'n handig hulpmiddel is voor het afhangen van deuren! De FrameFitter blijkt in de praktijk een tijdsbesparing van wel 70% op te leveren, het afhangen van een deur is met dit gereedschap mogelijk in 15 minuten (in plaats van 45 zonder FrameFitter).


    Inmeten wordt een stuk eenvoudiger

    Kozijnen blijken in de praktijk natuurlijk net niet helemaal haaks te zijn, ze zijn in ieder geval nooit helemaal gelijk aan elkaar. Dat maakt het vaak een tijdrovende klus om deuren precies sluitend te maken, het vergt namelijk het nodige zaag- en schaafwerk aan de deur om dit voor elkaar te krijgen. Dan hebben we het nog niet gehad over het telkens optillen van de deur om te bekijken wat er nog bijgewerkt moet worden. Dit kost veel tijd en energie waardoor veel klussers al snel een ontzettende hekel krijgen aan dit soort klussen.

    De FrameFitter is voorzien van diverse meetlinialen waarmee de vorm van het kozijn kan worden bepaald. Als dit is gedaan leg je de tool op het deurblad, waarna je de deur in één keer op maat kan maken met behulp van de geleiderails die op de FrameFitter zitten.

    FrameFitter prijs te hoog?

    Tuurlijk, een FrameFitter is een vrij kostbaar systeem. Maar bedenk je eens wat de tijdwinst oplevert gedurende de levensduur van één FrameFitter. Als jij als aannemer, timmerman, ZZP-er een half uur per deur aan tijdswinst kunt behalen heb je de investering in dit uitstekende stukje gereedschap terugverdiend nadat je +- 35 deuren hebt afgehangen. Dus tel uit je winst!

     

    Toon als Tabel Lijst
    Sorteren op
    Tonen per pagina

    Groothandel Framefitter voor afhangen deuren

    1198501
    € 1328,14 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Matador Door Jack deurinhanghulp

    1647855
    € 241,98 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    FrameFitter -Afhangen deuren

    Filter by:

    Clear All
    Min: € 241,00 Max: € 1329,00
    241 1329

    Koekje erbij?

    Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze website. Indien u op “Accepteren” klikt, gaat u daarmee akkoord. Bekijk ons cookiebeleid.

    Accepteren